ÜYELİK
E-posta : Şifre :

Üyelik Talep Formu

Dernek Yönetim Kurulu Dernek Üyelerimiz
BASINDA BİZ♦  Bakıcı Seçerken♦  İş Teftiş Kurulu’nda yeni teftiş anlayışı♦  Kaçak İşçide Dikkat Edilecekler♦  TV8 İlk Sayfa♦  ATV Kahvaltı HaberleriTüm Basında Biz »HABERLER♦  İş Teftiş Kurulunun Toplantısına Katıldık.♦  Çalışma ve İş Kurumu İstanbul İl Müdürü Yunus YELMEN’i ziyaret ettik.♦  İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü F. Eren Türkmen beyi ziyaret ettik♦  Özel İstihdam Büroları Yönetmeliği değişti♦  Bakıcı Arayan Ailelerin DikkatineTüm Haberler »DUYURULAR♦  Genel Kurul Duyurusu♦  Derneğimiz iş teftiş kurulu müfettişleri ile ramada otelde toplandı.♦  İzinsiz Yabancı Uyruklu Eleman Çalıştırmanın Cezası♦  Kamuoyu Duyurusu♦  İoibd dernek Kuruluşu ÇalışmasıBASIN BÜLTENLERİ♦  Basın Açıklaması Yeni Corona Virüsü Covid19 Hakkında♦  Özel İstihdam Bürosu Yönetmelik Değişikliği♦  “Bakıcı Dehşeti” Değil Ruhsal Sağlık Sorunu♦  Yabancı Uyruklu İşçi Çalıştır(ma)♦  TİSK ve Ö.İ.BürolarıMEVZUAT♦  4904 sayılı kanunun İdari para cezaları♦  4857 sayılı iş kanununa göre uygulanacak para cezaları♦  4904 İşkur Yasası♦  Özel İstihdam Büroları Yönetmeliği ♦  Yabancıların Çalışma İzinleri KanunuTüm Mevzuat »İZİNLİ İSTİHDAM BÜROLARI LİSTESİ♦  Özel İstihdam Büroları
İÖİBD Değerlendirme Toplantısı18.04.2011

Derneğimiz;

Üyelerimizden gelen talep doğrultusunda İşkur’a verilecek olan istatistikler ve çalışma alanlarımız ile ilgili yasal mevzuatların görüşülmesi, işçi- işveren ve resmi dairelerle ilişkilerimiz ve aynı zamanda dernek faaliyetlerimizin hızlandırılması amacı ile 07.04.2011 Perşembe akşamı derneğimizin Başkan Yardımcısı Sayın Reyhan ORAL’ ın (Kardelen İK) ofisinde geniş bir katılım ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiştir. Kendisine misafirperverliği ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Toplantımızda hazır bulunan, değerli görüş ve önerileri ile katkıda bulunarak birlikte hareket etme noktasında desteklerini esirgemeyen (Tuba KAVAK-Tay İK, Cemil CÖMERT-Misyon İK, Yasemin ÇİZMECİ-Okyanus İK, Serkan SORGUÇ-MSS İK, Ali ERDOĞDU-Anıl İK,  Mehmet ŞAHİN-Niobe İK, Selma BAHŞİ-Selen İK, Gülhan SİVİK-Titiz İK, Cengiz ARI-Arı İK ) katılımcı tüm üyelerimize ve firma yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Başkan Vural ŞEKER bey’in gündem konusu ile ilgili kısa açıklama ve değerlendirme konuşması üzerine derneğimizin bağlı bulunduğu resmi daireler, bürolarımızın yasal yükümlülükleri ve müeyyideler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmeler neticesinde bürolarımızın, işçi-işveren ve resmi dairelerle olan ilişkilerde yaşanılan problemlerde birlikte hareket etmesi ve makul çözüm yolları aranarak sorunların çözümünde derneğimizin aktif olarak devreye girmesi gerektiği kanaati ön plana çıkmıştır.

Ayrıca Dernek Başkanımız Sayın Vural ŞEKER beyin “2011 Dernek Faaliyet Planı” zaman darlığı sebebi ile kısaca gözden geçirilmiş, yıl içerisinde yapılacak çalışmalar için üyelere bilgi verilerek olumlu ya da olumsuz görüş ve önerilerin yönetime mutlaka iletilmesi istenmiştir.

Başkan Vural ŞEKER-Damla İK ve Başkan Yardımcıları Reyhan ORAL-Kardelen İK ile Tuba KAVAK-Tay İK, yapılan toplantıya üyelerimiz tarafından gösterilen ilgi ve oluşan sinerjiyle yeni yönetim ile derneğimizin, sorunların çözümünde, hizmet, dayanışma ve yardımlaşma adına istihdam alanında birlikte yapılacak çalışmalarla tüm üyelerimiz adına başarılı bir adım daha atıldığını bildirdiler.

Son olarak yeni toplantı tarihi, alınan karar ile 07.05.2011 olarak belirlendi. Tüm üyelerimizin, aramıza yeni katılan ve katılacak olan üyeler ile birlikte düzenlenen toplantılara katılımlarının önemli olduğu ifade edilerek görüşme neticelendirildi.

Not: Gerçekleştirilecek yeni toplantı gündem ve içeriği tüm üyelere yönetim tarafından e-posta yolu ile bildirilecektir. 

Okunma Sayısı : 6216